Afspraak maken: Bel 06-27007422 of mail acupunctuurhetgooi@upcmail.nl

Gerie Negen

Prijslijst

Mijn naam is Gerie Negen. Sinds een aantal jaren geef ik naast medische acupunctuur ook cosmetische acupunctuur. De opleiding hiertoe heb ik in 2013 bij Inge Brodöhl in Antwerpen gevolgd. Cosmetische acupunctuur vind ik ontzettend leuk en dankbaar om te doen. Ik word heel erg blij van de tevreden klanten. Vooral als het behaalde resultaat bijdraagt aan meer positiviteit, zoals meer zelfvertrouwen, meer tevredenheid en meer levensgeluk. Het werken met oeroude en natuurlijke technieken blijft me fascineren!

Cosmetische acupunctuur een subtiele, natuurlijke facelift Cosmetische acupunctuur werd duizenden jaren geleden in het oude China gebruikt om het gezicht van de keizerin te verfraaien. Inmiddels is deze vorm van acupunctuur in de westerse wereld herontdekt en populair geworden. Vooral in Amerika is “Facial Rejuvenation” sterk in opmars en een trend onder Hollywood sterren. Het gezicht wordt op een veilige en natuurlijke manier verjongt. Het is een holistische gezichtsbehandeling waarbij huidproblemen niet alleen op lokaal niveau worden aangepakt, maar ook dieper in het lichaam.

Je gezicht is de spiegel van je gezondheid In de Chinese Geneeskunde is uiterlijke schoonheid gebaseerd op innerlijk evenwicht. Als we in balans zijn voelen we ons goed en dat stralen we uit naar buiten. Dit verklaart waarom de zorg voor de gezichtshuid primair behandeld wordt door het interne evenwicht te herstellen. Pas daarna richt de cosmetische acupunctuur zich op de behandeling van het gezicht.

Een stralend resultaat Door het zetten van minuscule, flinterdunne naaldjes in het gezicht wordt de collageen aanmaak gestimuleerd, de stevigheid van de huid verbeterd, poriën worden kleiner, afvalstoffen worden afgevoerd en hangende oogleden verminderen. De qi- en bloedcirculatie in het gezicht verbetert, waardoor je er frisser en gezonder uit gaat zien.

Cosmetische acupunctuur geeft een subtiele verandering. Afhankelijk van de conditie van je huid zijn er ongeveer 10 tot 12 behandelingen nodig. Je rimpels verdwijnen niet, maar worden minder diep. Je omgeving ziet dat ook: reken op complimentjes voor een frisse en stralende look! Cosmetische acupunctuur is geschikt voor iedereen die vindt dat een behandeling bij de schoonheidsspecialiste te weinig effect heeft, maar botox of cosmetische ingrepen te ver vindt gaan. Over het algemeen wordt de behandeling als relaxerend ervaren. De meeste mensen liggen heerlijk ontspannen, de naaldjes zijn immer zo klein dat ze bijna niet gevoeld worden.